Yandex Metrica

ABD'de 2.George Floyd vahşeti! Gözaltına alınan NBA yıldızı: Nefes alamıyorum

ABD'de 2.George Floyd vahşeti! Gözaltına alınan NBA yıldızı: Nefes alamıyorum

Son dakika haberleri... ABD ikinci George Floyd vakasını konuşuyor. NBA oyuncusu Jaxon Hayes, ABD' polisi tarafından gözaltına alındı. Yıldız oyuncunun nefes almakta zorlandığı gözaltı görüntüleri tartışma yarattı.

Spor

23.01.2024, 17:53

ABD’de sıklıkla yaşanan polis şiddetinin sembolü haline gelen George Floyd vakasına benzer bir olay daha yaşandı. NBA'de forma giyen Jaxon Hayes'ın gözaltına alındığı anlar, geçen yıl ABD'de polis tarafından gözaltına alındığı esnada nefes alamadığı için vefat eden George Floyd vakasını akıllara getirdi. 

Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Haberi Görüntüle

TARTIŞMA YARATAN GÖRÜNTÜLER

ABD’nin Los Angeles kentinde aile içi şiddet gerekçesiyle gözaltına alınan ve polise direndiği gerekçesiyle şok tabancısıyla elektrik verilen Jaxon Hayes’in polis kamerası görüntüleri paylaşıldı.

Görüntülerde polisin üzerine bastığı Hayes'in tıpkı George Floyd gibi "nefes alamıyorum" dediği duyuldu.

Jaxson Hayes’in avukatları, oyuncunun gözaltına alınırken polisin ensesine dizini dayadığını ve nefessiz kaldığını söyledi. Los Angeles Polis Teşkilatı, olayın ardından soruşturma açtı.Soruşturmanın aylar sürebileceği ifade ediliyor. 

Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk tam bir serseri Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk... Haberi Görüntüle

GEORGE FLOYD'UN 25 MAYIS 2020'DE POLİS ŞİDDETİNE MARUZ KALARAK HAYATINI KAYBETTİĞİ O AN;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading