Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun eğdi

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun eğdi

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Borussia Dortmund, deplasmanda PSG'yi 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Spor

08.05.2024, 10:52

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında güçlü rakibi PSG'yi 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. Alman ekip ilk maçı da kendi sahasında 1-0 kazanmıştı. Maçtaki tek gol 50. dakikada Mats Hummels'ten geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Almanya'nın Borussia Dortmund ekibi oldu. Almanya'daki maçı 1-0 kazanan ve elde ettiği bu avantajla Paris'e gelen Dortmund, aynı skoru burada da aldı ve final biletini PSG'nin elinden aldı. 

Maçın İtalyan hakemi Daniele Orsato'nun çaldığı düdükle maça başlayan iki takım izleyenlere futbol ziyafeti sundu. Özellikle PSG'nin atakları, direkten dönen toplar maçın seyir zevkini artırdı. 

Ve resmi açıklama geldi! Zaniolo Galatasaray'a mı dönüyor? Ve resmi açıklama geldi! Zaniolo Galatasaray'a mı dönüyor? Haberi Görüntüle

TEK GOL HUMMELS'TEN

Karşılaşmanın tek golü 50. dakikada yılların tecrübesi Mat Hummels'in kafa vuruşuyla geldi. PSG, golün ardından baskısını artırsa da gol kaydına muvaffak olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Rakibini iki maçta da aynı skorla yenen Borussia Dortmund, adını finale yazdırdı. Dortmund'un finaldeki rakibi Real Madrid-Bayern Münih eşleşmesinin galibi olacak. Almanya'daki ilk maç 2-2 sonuçlanmıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading