Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu

Son dakika: İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu

Son dakika haberleri... Yerel seçimlerden istenilen sonuçları elde edemeyen Meral Akşener'in İYİ Partisi'nde kurultay tarihi belli oldu.

Gündem

20.04.2024, 10:12

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden büyük bir hezimetle ayrılan ve Meral Akşener'in istifaya çağrıldığı İYİ Parti'de olağanüstü kurultay tarih belli oldu.

Buna göre parti, olağanüstü kurultayını 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Son dakika: Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin detayları açıkladı Son dakika: Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin detayları açıkladı Haberi Görüntüle

AKŞENER ADAY OLACAK MI?

En çok merak edilen konuşarın başında Meral Akşener'in seçimli kurultayda aday olup olmayacağı. Kulislerde konuşuluna göre durum henüz net değil. Akşener kurmaylarıyla yapacağı değerlendirmenin ardından karar verecek.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde "SİBERGÖZ-37'' operasyonu: 156 gözaltı Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE İSTİFALAR

Hatırlanacağı gibi seçimlerden kötü sonuçla ayrılan Meral Akşener istifaya davet edilmiş birçok kişi görevini bırakma kararı almıştı.

İYİ Parti'de ise seçim gecesi Bilge Yılmaz Ekonomi Politkaları Başkanlığı'ndan, İrem Yaman GİK üyeliğinden istifa etmişti.

İYİ Parti GİK üyesi Ahmet Zeki Üçok da başarısızlığın sorumlusu olarak Meral Akşener gördüğünü belirterek parti yönetimine tepki gösterirken şu ifadeleri kullanmıştı;

"Son elli yılın en büyük başarısına, en büyük sevincine, ortak olmamıza engel oldu. Sizleri affetmiyoruz." 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz ise Akşener’in seçim öncesi "Vaşarısız olursam gereğini yapacağım." açıklamalarını hatırlatıp "Akşener'in aday olmayacağını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading