Yandex Metrica
Reklam Görseli

Son dakika: Hatay'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Son dakika: Hatay'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Son dakika haberleri... AFAD verilerine göre; Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Gündem

05.03.2024, 13:44

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Bu kez Hatay'da deprem meydana geldi. AFAD, paniğe neden olan depremle ilgili detayları açıkladı.

AFAD verilerine göre; Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. 4 büyüklüğündeki sarsıntının 6 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa saldırdılar! Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa... Haberi Görüntüle

HATAY VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, depremden etkilenen tüm vatandaşlara "geçmiş olsun" dileğinde bulunuldu.

Deprem nedeniyle Defne ilçesinde ağır hasarlı binadan beton parçaları düştüğü ihbarı alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Enkaz çalışma grubuna bilgi verilmiştir. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Gelişmeler takip edilmektedir." 

Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana gelen depremin ardından paniğe kapılan vatandaşlar sokağa çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading