Yandex Metrica

Sofraların baş tacı halka arz oluyor! Gıda devi 78 milyon 800 bin lot verecek

Sofraların baş tacı halka arz oluyor! Gıda devi 78 milyon 800 bin lot verecek

Yatırımcıların büyük bir ilgiyle izlediği halka arz başvurularına yeni bir ek yapıldı. Sofralarımızın vazgeçilmezlerinden biri olan gıda devi, halka arz planlarını açıkladı. Toplamda 74 milyon 800.000 lot dağıtılacak.
 

Gündem

04.04.2024, 19:14

Türkiye'nin önde gelen gıda devlerinden biri olan Seğmen Gıda, halka arz için hazırlıklara başladı. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunan firma, yatırımcıların ilgisini çekti. Borsa İstanbul'da 8 milyonu aşkın küçük yatırımcı, halka arz sürecini yakından takip ederken, SPK'nın seçim sonrasında kısa bir süre içinde 2-3 halka arz başvurusunu daha onaylayabileceği konuşuluyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'na zam geldi mi? Otomobil Kuzey Marmara ücreti ne kadar oldu? Kuzey Marmara Otoyolu'na zam geldi mi? Otomobil Kuzey Marmara ücreti... Haberi Görüntüle

SEĞMEN GIDA HALKA ARZ OLUYOR

Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj Sanayi A.Ş., SPK'ya taslak izahnameyi sunarak halka arz başvurusunda bulundu. Türkiye'nin önde gelen gıda şirketleri arasında yer alan firma, 74 milyon 800 bin adet payın satışı için hazırlıklara başladı. Halka arz sürecinde şirketin Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile anlaşmaya vardığı belirtilirken, satılacak payların 46.000.000 adedinin sermaye artırımı, 28.800.000 adedinin ise ortak satışı yöntemiyle satışa sunulacağı ifade edildi.

Halka arz işlemlerinin tamamlanmasının ardından şirketin halka açıklık oranı %39,37 olarak belirlendi ve şirket paylarında 30 günlük bir istikrar sağlanması bekleniyor. Halka arz gelirlerinin yatırım alanlarına ilişkin detayların yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. Halka arz işlemlerinin 2024 yılının ilk altı ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

MHRS onaylı randevu nedir? MHRS randevusuna onay verilmezse ne olur, cezası var mı? MHRS onaylı randevu nedir? MHRS randevusuna onay verilmezse ne olur,... Haberi Görüntüle

SEĞMEN GIDA HAKKINDA

Seğmen Gıda, katkısız üretimin önde gelen isimleri arasında yer alıyor ve 1938 yılında Ankara merkezli olarak üretim faaliyetlerine başladı. Ürün yelpazesinde geleneksel reçellerin yanı sıra diyabetik reçeller ve şekersiz reçeller bulunmaktadır. Ayrıca bal, helva, diyabetik helva, fındık ezmesi, tahin, pekmez, lokum ve tahinli pekmez gibi çeşitli ürünler de sunulmaktadır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading