Yandex Metrica

Sıradışı protesto: Alman polisi soyundu sosyal medya yıkıldı

 Almanya'daki polis memurları, üniforma tedariki sorununa tepki olarak pantolonsuz çalıştıkları bir video paylaştı. Alman polisi, söz konusu görüntüde tepkilerini cesur bir şekilde gösterdi.

Dünya

13.05.2024, 17:53

Dünya, Almanya'nın Bavyera şehrinde görev yapan polis memurlarının üniforma tedariğinde yaşanan soruna dikkat çekmek için işe pantolonlarını çıkararak gitmesini konuşuyor.

Bavyera'da polis memurları, üniforma tedariğinde yaşanan soruna dikkat çekmek için pantolonlarını çıkararak işe gitmesi dikkat çekti. Ancak polislerin bu eylemi tartışma yarattı. Polislerden biri 4, diğeri de 6 aydır üniforma beklediğini söylüyor.

NATO onay verdi cepheye gidiyor: Güçlü savunma sistemi HIMARS savaşa etki eder mi? NATO onay verdi cepheye gidiyor: Güçlü savunma sistemi HIMARS savaşa... Haberi Görüntüle

21 FARKLI KIYAFET STOKLARDA YOK

Söz konusu görüntüler sosyla medyada hızla yayılınca ve çok konuşulunca Alman Polis Birliği, konuya ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı.

Alman polisi, yaşanan aksilik konusunda ceket ve pantolon gibi 21 farklı kıyafetin stoklarda olmadığını bildirdi.

1348 dükkan alevler içinde kaldı: 2 bin kişi işsiz kaldı 1348 dükkan alevler içinde kaldı: 2 bin kişi işsiz kaldı Haberi Görüntüle

SENDİKA ÇÖZÜM İSTİYOR

Sendika, söz konusu eyalet yönetiminden bu soruna çözüm bulmasını bekliyor. Bavyera'ya göre problemin nedeni, tedarik zincirindeki aksamalar. Konuya ilişkin yapılan açıklamada "Bavyera polisi çıplak ve kelimenin tam anlamıyla pantolonsuz kalabilir." ifadelerine yer verildi.

Sokakta sigara içine dev ceza: Kameralar sizi tek tek gözetleyecek Sokakta sigara içine dev ceza: Kameralar sizi tek tek gözetleyecek Haberi Görüntüle

DİĞER SEBEPLER SIRALANDI

Öte yandan İçişleri Bakanlığı temsilcileri, tedarik ve teslimatı olumsuz yönde etkileyen diğer faktörler olarak Covid-19 pandemisine ve Rusya-Ukrayna'daki savaşa dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı temsilcileri, 2030 yılına kadar Bavyera'da yeni bir lojistik merkezinin faaliyete geçeceği ve dış tedarikçilere bağımlılığın azaltılacağı belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading