Yandex Metrica

Seçimlerin ardından altın fiyatları alev aldı: Gram altın "zirve" dedi! Yükseliş devam edecek mi?

Seçimlerin ardından altın fiyatları alev aldı: Gram altın "zirve" dedi! Yükseliş devam edecek mi?

Dün gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bugün piyasalar alev aldı. Gram altının ons fiyatı 2265 dolara çıkarken gram altın 2362 TL ile tarihi ziresini gördü. Peki altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Gram altın, çeyrek altın ne kadar olacak?

Ekonomi

02.04.2024, 08:53

2024'ün ilk çeyreğinde rengini yeşile çeviren altın fiyatları yerel seçimler sonrası "zirve" dedi. Haftanın ilk işlem gününe yükselişle giren gram altın 2.355,14 TL'den işlem gördü.

Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta kendinizi hazırlıklı olun: Altın çok sert düşecek! Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta... Haberi Görüntüle

FED FAİZ KARARI NE OLACAK?

Geçtiğimiz cuma günü ABD'de enflasyon verilerine yön veren çekirdek PCE rakamları açıklandı. Bu kararla birlikte ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Jerome Powell, verilerin bekledikleri doğrultuda geldiğini ve faiz indirmek için acelelerinin olmadığını söyledi. 

Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin TL kredi Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONRASI GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yatırımcılar Fed'in bu yıl 3. kez faiz indirmesini beklerken ons altın haftanın ilk gününde 2265 dolara çıktı. Altının ons fiyatının yönü ile gram altın fiyatı da 2362 TL'yi görerek zirveye çıktı. 

Asgari Ücretliye 7 bin 940 TL! Müjde Kurban Bayramı öncesi gelecek Asgari Ücretliye 7 bin 940 TL! Müjde Kurban Bayramı öncesi... Haberi Görüntüle

SERBEST PİYASADA ALTIN FİYATLARI

Haftanın ilk işlem gününe rekor ile başlayan gram altın serbest piyasada  2476 TL'yi gördü. Kapalıçarşı'da çeyrek altının satış fiyatı 4276 TL'yi görerek rekor kırdı. Tam altın 16702 TL'den alıcı buluyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading