Yandex Metrica

Sitede Ara

Seçim gezilerine katılacak mı? Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken yanıt

Seçim gezilerine katılacak mı? Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken yanıt

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezilerine katılıp katılmayacağı yönündeki soruya "Partimizin genel başkanı varken, önceki genel başkan olarak benim sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir. Genel başkan gölgelenmiş olur” yanıtını verdi.

Politika

15.02.2024, 17:36

31 Mart'ta yapılacak seçimlere iki aydan kısa bir süre kaldı. Adaylıkları açıklanan isimler saha çalışmalarına başlarken CHP'de aday belirleme krizi devam ediyor.

2023 yılındaki seçimlerden hezimetle ayrıldıktan sonra koltuğunu Özgür Özel'e devreden Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Ankara'da bir ofise açtı. Değişimcilere koltuğunu kaptıran Kılıçdaroğlu, Ankara'da açtığı ofiste siyaset ve iş dünyasından isimlerle bir araya gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel'le bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin saha çalışmalarına katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Türk siyasetinde yumuşuma kaos simsarlarını rahatsız etti! Fondaş Birgün'den PKK kanalında kutuplaşma çağrısı! Türk siyasetinde yumuşuma kaos simsarlarını rahatsız etti! Fondaş Birgün'den PKK... Haberi Görüntüle

YOL HARİTASI MERAK EDİLİYOR

CHP'nin 31 Mart'ta yerel seçimlerden alacağı sonucun ardından nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun geri dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e konuşan CHP eski lideri, merak edilen soruya yanıt verdi.

DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de hep ittifak içinde olan iki partiyiz! DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de... Haberi Görüntüle

SEÇİM GEZİLERİNE KATILMAYACAK

Kılıçdaroğlu, seçim gezilerine katılıp katılmayacağı yönündeki soruya "Partimizin genel başkanı varken, önceki genel başkan olarak benim sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir. Genel başkan gölgelenmiş olur” şeklinde yanıt verdi.

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER'İN SÖZLERİNİ DOĞRULADI

Öte yandan Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “CHP’den bir kuruş para almadıklarına” ilişkin sözlerini de doğrularken şu ifadeleri kullandı;

“İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alış verişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım, gerçeği söylemiş”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading