Yandex Metrica

Türkiye'nin Suriye'ye olası harekatı PKK destekçilerini korkuttu! Ayn-El Arap'ta protesto yürüyüşü yaptılar

Türkiye'nin Suriye'ye olası harekatı PKK destekçilerini korkuttu! Ayn-El Arap'ta protesto yürüyüşü yaptılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '30 km derinliğinde güvenli bölge oluşturacağız' sözleriyle sinyalini verdiği Suriye'ye yeni askeri operasyon kararı PKK destekçilerini rahatsız etti. Ayn- El Arap'ta teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerini açarak protesto yürüyüşü yaptılar.

Savunma

23.01.2024, 22:09

Türkiye'nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yeni bir harekatın sinyalini vermişti. Bugün yapılacak Milli Güvenlik Kurulu toplantısında harekat konusunda kritik kararlar masaya yatırılacak. 

Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Uçak gemisi tasarlayan merkezin komutanı: Tek eksik noktamız kaldı Haberi Görüntüle

AYN-EL ARAP'DA PKK DESTEKÇİLERİ YÜRÜYÜŞ YAPTI

Tarihi zirveden alınacak kararlar beklenirken, Suriye'de Milli ordu hedeflerine saldırı düzenlenen, Türkiye'nin olası harekatındaki hedeflerinden bir diğeri olan Ayn-El Arap'da terör destekçileri ellerinde teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle protesto yürüyüşü yaptı. 

Peynir ekmek gibi satacak füzeyi Haluk Bayraktar duyurdu: Baykar'ın çok uzakları vurabilen aylak mühimmatı Peynir ekmek gibi satacak füzeyi Haluk Bayraktar duyurdu: Baykar'ın çok... Haberi Görüntüle

BEŞİNCİ TEMİZLİK OPERASYONU BAŞLAYACAK

PKK destekçileri çırpınadursun, MGK kararının ardından beşinci temizlik operasyonunun başlaması bekleniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu’nun muhtemel hedefleri arasında Tel Rıfat, Ayn-El Arap (Kobani), Ayn İsa ve Münbiç var. 4 bölgenin de temizlenmesiyle Rasulayn’dan Afrin’e kadar tüm bölge terörden arındırılmış olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading