Yandex Metrica

Türk tabancasından büyük başarı: SAR9 SOCOM Teksas polis silahı oldu

Türk tabancasından büyük başarı: SAR9 SOCOM Teksas polis silahı oldu

Aldığı ödüllerle göğsümüzü kabartan Sarsılmaz SAR9 SOCOM, ABD Galveston Polis Departmanı'nın envanterine girdi. Sarsılmaz ailesinin Özel Kuvvetler için ürettiği SOCOM model tabanca, Teksas polisinin 5 görev silahından biri olarak kullanılacak.

Dünya

13.05.2024, 16:32

Avrupa'nın en büyük silah üreticilerinden olan yerli ve milli markamız Sarsılmaz, Türkiye'nin göğsünü kabartmaya devam ediyor. Uluslararası organizasyonlarda sayısız ödül kazanan Sarsılmaz SAR9 SOCOM, ABD'nin Teksas'taki Galveston Polis Departmanı'nın envanterine girmeyi başardı.

Sarsılmaz ailesinin en başarılı silahları arasında yer alan SAR9 SOCOM, ABD'de iki kez yılın silahı ödülüne layık görüldü. SAR9 DNA'sından yola çıkılarak üretilen 9 mm'lik tabanca, özel kuvvetlerin havada, karada ve denizde ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Teksas Galveston Polis Departmanı'nın envanterine giren SAR9 SOCOM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dik duracağız dikleşmeyeceğiz! Yolumuz mazlumların yoludur! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dik duracağız dikleşmeyeceğiz! Yolumuz mazlumların yoludur! Haberi Görüntüle

KUSURSUZ ATIŞ KONFORU ABD'Lİ POLİSLERİ MEST ETTİ...

SAR9 SOCOM beylik tabancasıyla geçtiğimiz haftalarda poligonda atış yapan Galveston Polis Departmanı memurları, Türk tabancası Sarsılmaz'ın kusursuz atış konforunu deneyimledi. Departman şefi Doug Balli, Sarsılmaz ailesinin Özel Kuvvetler için tasarladığı SAR9 SOCOM'un ABD Emniyet Teşkilatı'nda kullanılacak olmasından motive olduklarını dile getirdi.

Sarsılmaz Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş, Teksas Polis Departmanı'nda 5 görev silahından birinin SAR9 SOCOM olmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Türk tabancasının gurur markası Sarsılmaz'ın 340 milyon nüfuslu ABD pazarında üretime başlama ve hızlandırma kararı, Sarsılmaz ailesinin gücüne güç katacak.

SAR9 SOCOM, standart özelliklere ilave olarak 17 ve 21’lik şarjör seçenekleri ile üretilmekte.

130 bin TL karşılığında sınır dışı edilecekler: Tartışmalı yasa kabul edildi: Mülteciler gönderiliyor... 130 bin TL karşılığında sınır dışı edilecekler: Tartışmalı yasa kabul... Haberi Görüntüle

ÖZEL KUVVETLERİN VAZGEÇİLMEZİ: SAR9 SOCOM

Türk Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 'Havada, karada ve denizde ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde' sloganıyla yola çıkan Sarsılmaz, dünyada adından bahsettirmeye devam ediyor. SAR9 serisinin en üst teknolojiye sahip silahı SOCOM, standart özelliklerine ek olarak 17 ve 21'lik sarjör seçeneği ile ön plana çıkıyor.

Susturucu bağlantısı, pratik kullanım avantajı gibi 'Konforlu atış' imkanı sunan SAR9 SOCOM, yükseltilmiş gez ve arpacık, kordon halkası ile her türlü aksesuar ile kusursuz olarak çalışmakta. Picatinny ray ve art arda atışlarda yüksek performans sağlayan soğutma kanalı, SAR9 SOCOM'un en etkili özellikleri arasında yer alıyor.

İsrail'e yaptırımlar başladı: ABD, mühimmat desteğini kesti! İsrail'e yaptırımlar başladı: ABD, mühimmat desteğini kesti! Haberi Görüntüle

SARSILMAZ'IN İHRACAT BAŞARISI

Türk tabancası Sarsılmaz'ın geliştirdiği 300'den fazla askeri ve sivil tabanca, 80'den fazla ülkenin ihtiyacını karşılıyor. Yılda 440 bin tabanca, 120 bin piyade ve makineli tüfek üretim kapasitesi bulunan Sarsılmaz, ABD'de bir fabrika daha açarak Avrupa'nın en büyük silah üreticisi olmayı hedefliyor.

Yüzde yüz yerli sarım ve mühendislik ile üretilen Sarsılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş, ''Güney Amerika’da çok önemli potansiyel görüyoruz. Kuracağımız ihracat hattıyla burada bilinirliğimizi artıracak çalışmalar yapacağız.'' ifadelerini kullanarak, Sarsılmaz'ın gücüne güç katmayı hedeflediklerini vurguladı.

Habere Tepki Ver

17

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading