Yandex Metrica

SARSILMAZ ailesinin yeni ürünü: SAR9 Gen 3... Havada, karada, denizde! Ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde

SARSILMAZ ailesinin yeni ürünü: SAR9 Gen 3... Havada, karada, denizde! Ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde

Türkiye'nin göğsünü dünyada aldığı çeşitli ödüllerle kabartan SARSILMAZ ailesine katılan yeni SAR9 Gen 3'ü piyasaya sundu. Havada, karada, denizde ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde sloganı ile yola çıkan SARSILMAZ, SAR9 Gen3’te tasarım ve mühendislik özellikleriyle çok konuşulacağa benziyor.

Savunma

03.05.2024, 16:13

Dünya çapında birçok organizasyonda çeşitli ödüller kazanan yüzde yüz yerli tasarım ve yerli mühendislerle piyasaya sunulan SARSILMAZ SAR9 serisi en taze ve ileri teknolojiye sahip son ürünü olan Gen3’ü silah severlerin beğenisine sundu.

SARSILMAZ ailesinin son teknoloji modeli olan SAR9 Gen3, silah severlere özel bir deneyim sunmaya hazırlanırken, 'Havada, karada ve denizde ordunun ihtiyaç duyduğu her yerde sloganı ile kendisine olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi.

Alman inadı kırıldı, Eurofighter'da imza yakın: F-16'ların nerede üretileceği netleşti Alman inadı kırıldı, Eurofighter'da imza yakın: F-16'ların nerede üretileceği netleşti Haberi Görüntüle

SARSILMAZ SAR9 GEN3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ailenin son ürünü SAR9’un üçüncü nesil modelleri arasında yer alan SAR9 Gen3,  polimer gövde, paslanmaz kaset, yüksek alaşımlı çelik namlu ve kapak uzmanlığını son teknolojiler ile geliştirdi.

Sırtlık, manuel emniyet, durum göstergesi, aksesuara mükemmel uyum sağlayan picatinny ray sistemi ve kabza kapağı ile SAR9 Gen3 kullanıcısına kişiselleştirme olanağı sağlıyor.

SAR9 GEN3

SAR9 Gen3, gövde emniyeti, yarı kurulu sistem ve tetik emniyetini bir araya getiren geniş güvenlik özelliklerini içinde barındırıyor. SARSILMAZ'ın yeni bebeği ayrıca st düzey kontrol sağlayan 18 derecelik kavrama açısı ve kurmayı destekleyen üst kapak, SAR9 Gen3’ün zorlu koşullarda bile en rahat şekilde kullanımını sağlamayı hedefliyor.

SAR9 Gen3 hassasiyet ile dayanıklılığı bir araya getiren 90 derece tetik kırılım açısı, kısaltılmış tetik yolu ve artırılmış tetik hassasiyeti sayesinde nişan almayı rahat hale getiriyor. 

Ayrıca SAR9 Gen3 peş peşe atışlarda maksimum performansı sağlamak amacıyla geliştirilen geniş ve sayısal olarak daha fazla soğutma kanalı, farklı açılardan namlu soğutmaya olanak sağlıyor. Öte yandan SAR9 Gen3 a gelişmiş fonksiyonlara sahip reddot opsiyonunu uyumlu mekanik nişan hattı ile zenginleştirildi.

Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Haberi Görüntüle

SAR9 GEN3 KAÇ KALİBRE?

Silah severleri heyecanlandıran SAR9 Gen3, 9 mm kalibrede ve 193 mm toplam uzunluk, 36 mm genişlik ve 760 gram ağırlığıyla taşıma ve kullanım açışısında rahatsız etmeyecek. Ayrıca SAR9 Gen3 kullanıcısına 15, 17 ve 19 mermili şarjör seçeneği de sunuyor.

SAR9, SAR9 C, SAR9 Sport olarak 3 farklı modeli bulunan SAR9 ailesinin son ürünü yeni seri siyah, platinum, haki, bronz ve inoks renk seçenekleri sunuyor.

Kış uykusuna yatan robot denizaltı çok derinde uyurken elektrik depoluyor Kış uykusuna yatan robot denizaltı çok derinde uyurken elektrik depoluyor Haberi Görüntüle

80 ÜLKEYE SİLAH İHRACI

Türkiye'nin savunma sanayi alanında yüz aklarından biri olan SARSILMAZ, Yıllık 440 bin tabanca, 120 bin piyade ve makineli tüfek üretim kapasitesi ile Avrupa’nın en büyükleri arasında. Yüzde yüz yerli sarım ve mühendislikle üretilen SARSILMAZ silah sistemleri, 80’den fazla ülkeye ihraç ediliyor. 

Habere Tepki Ver

41

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Savunma


Loading