Yandex Metrica

Türk İHA'ları, Fırat'ın doğusunda PKK'ya göz açtırmıyor

Türk İHA'ları, Fırat'ın doğusunda PKK'ya göz açtırmıyor

Hem ABD hem Rusya’nın boşaltma sözü verdiği fakat PKK işgalinin devam ettiği Suriye’nin kuzeyindeki bölgelerden düzenlenen saldırıların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği operasyon sinyalinin ardından hava hareketliliği yaşanıyor.

Savunma

23.01.2024, 18:11

Fırat’ın doğusundaki PKK kontrolünde olan Kamışlı ve Ayn el-Arab üzerinde Türk İHA/SİHA’larının yoğun uçuş trafiği sürüyor.

Hindistan, Ermenistan ve Yunanistan'a yakınlaşıyor: Türk denizcilik şirketine yaptırım Hindistan, Ermenistan ve Yunanistan'a yakınlaşıyor: Türk denizcilik şirketine yaptırım Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın işgali altındaki yerlerden gerçekleştirilen saldırılar neticesinde Azez'de iki polis şehit oldu ve bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, operasyon sinyali verdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye’den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkânlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız" ifadelerini kullanmıştı.

Bir tarfatan yaşanan gelişmeler diğer taraftan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın net tepkisi sonrasında Suriye'nin kuzeyinde hava trafiğini sürdüren Türk İHA'ları, Fırat'ın doğusunda terör örgütü PKK/YPG'nin işgali altındaki Kamışlı ve Ayn el-Arab üzerindeki faaliyetlerine kesintisiz devam ediyor.

Kaynak: AA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading