Yandex Metrica

Son dakika: Şırnak'ta 1377 personelle Eren Abluka-27 operasyonu!

Son dakika: Şırnak'ta 1377 personelle Eren Abluka-27 operasyonu!

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, '' Şırnak ve Siirt'te 1377 personelin katılımıyla Eren Abluka-27 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan Operasyonu başlatıldı'' denildi.

Savunma

28.01.2024, 14:01

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı'nca Şırnak ve Siirt'te 1377 personelin katılımıyla Eren Abluka-27 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan Operasyonu başlatıldığıu duyuruldu.

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

1377 PERSONELLE EREN ABLUKA-27 OPERASYONU

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda; Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak ve Siirt İl Jandarma Komutanlıklarına bağlı Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu Timi, Şırnak ile Siirt İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı Polis Özel Harekat (PÖH) Timlerinden oluşan 1377 personel, 106 operasyonel tim görev alıyor.

İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye eşit İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MUHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonun ilk gününde, Şırnak ili Bestler Dereler bölgesi ile Siirt ili Herekol bölgesinde yapılan arama ve tarama faaliyetinde tespit edilen 8 adet mağara, 18 adet sığınak ve barınakta; 7 adet jeneratör, bir adet anti personel roketatar mühimmatı, (51,5) metre elektrik kablosu, bir adet EYP düzenekli büyük tüp, bir adet basma düzenekli EYP, 4 adet mevzi ve (1) adet tuzaklanmış mevzi, 4 adet büyük tüp ile çok sayıda sağlık ve yaşam malzemeleri ele geçirilerek imha edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading