Yandex Metrica

Son dakika! MSB duyurdu: 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! MSB duyurdu: 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde 3 ve Zeytin Dalı bölgesinde 2 ile Irak'ın kuzeyinde 1 olmak üzere toplam 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Savunma

23.01.2024, 19:06

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Suriye'de ve Irak'ın kuzeyinde PKK'ya yönelik operasyonların hız kesmeden devam ettiği bildirildi. 

İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye eşit İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye... Haberi Görüntüle

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde 3, Zeytin Dalı bölgesinde 2 ve Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,  "Kahraman Komandolarımız Barış Pınarı bölgesinde 3 ve Zeytin Dalı bölgesinde 2 PKK/YPG’li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde 1 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edeceğiz. " ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading