Yandex Metrica

Son dakika: Huduttan geçiş yok! 7'si terörist 11 kişi sınırda yakalandı

Son dakika: Huduttan geçiş yok! 7'si terörist 11 kişi sınırda yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye ve Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7'si terörist 11 kişinin yakalandığı bildirildi.

Savunma

23.01.2024, 22:20

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye ve Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişinin yakalandığı bildirildi. Yakalananlardan 3'ünün PKK/PYD/YPG, 4'ünün de FETÖ terör örgütü mensubu tespit edildi. 

Pekin'de ABD alarmı: Pentagon Typhon anti-balistik sistemlerini Çin kapısına dayadı: Fırtına öncesi son hamle Pekin'de ABD alarmı: Pentagon Typhon anti-balistik sistemlerini Çin kapısına dayadı:... Haberi Görüntüle

7'Sİ TERÖRİST 11 KİŞİ YAKALANDI

MSB'den yapılan açıklamada, "Hudut Kartallarımız, Suriye ve Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Suriye ve Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün PKK/PYD/YPG, 4'ünün de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading