Yandex Metrica

Rus askerleri cephe gerisinde sabah akşam Bayraktar TB2'yi çalışıyor!

Rus askerleri cephe gerisinde sabah akşam Bayraktar TB2'yi çalışıyor!

Ukrayna sınırına yakın Voronej şehrinden yansıyan bir fotoğraf, Rusya'nın işgal kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Rus ordusu, elektronik harp personeline sabah akşam Bayraktar TB2 çalıştırıyor!

Savunma

23.01.2024, 18:31

Rusya'nın ciddi şekilde savaş hazırlığı yaptığını gösterir bir fotoğraf daha yayınlandı. Ukrayna'yı işgal için sınırda yüz bini aşkın askerle yığınak yapan Rus ordusu, bir yandan da personelini Bayraktar TB2 tehlikesine karşı yoğun eğitimden geçiriyor. 

Cephe gerisinde, Ukrayna sınırına yakın konumdaki Voronej şehrindeki bir garnizonda Rus uzmanlar, sıcak savaşta yer alacak elektronik harp görevlilerine Türk SİHA'sı Bayraktar TB2'yi çalıştırıyor. 

F-35’in ilk taksitini F-16 ile ödeyecekler: Onay mektubu geldi F-35’in ilk taksitini F-16 ile ödeyecekler: Onay mektubu geldi Haberi Görüntüle

EN BÜYÜK ENDİŞE KAYNAĞI TÜRK SİHA'LARI

TB2'lere ait yer konumlama sistemine nasıl sızabileceklerini çalışan Rus uzmanlar, aynı zamanda Türk SİHA'larının veri iletişimini yoğun elektronik saldırılarla devre dışı bırakabileceklerini düşünüyor. 

Cephede görevlendirilecek elektronik harp uzmanlarının muhtemel savaş sırasında birincil görevi TB2'ler olacak. Bu durum, savaş sırasında Rus ordusunun en büyük endişe kaynağının TB2'ler olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Suriye, Libya ve Karabağ'da pek çok Rus sistemini imha etmeyi başaran TB2'lere karşı Rusya eğer ciddi bir önlem geliştiremezse Türk SİHA'larının özellikle zırhlı araçlar ve hava savunma sistemlerine büyük kabus yaşatacağına kesin gözüyle bakılıyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading