Yandex Metrica

MSB'den Barış Pınarı paylaşımı: Barışın Adı Mehmetçik

MSB'den Barış Pınarı paylaşımı: Barışın Adı Mehmetçik

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı'nın 2'nci yıl dönümünde anlamlı bir mesaj yayımlayarak, bir de video paylaştı.

Savunma

23.01.2024, 18:05

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bu sene Barış Pınarı Harekatı'nın 2'nci yıl dönümü olması münasebetiyle, sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımladı.

F-16'yı 400 kilometreden vuran füze Yunan uçaklarını paramparça edebilir F-16'yı 400 kilometreden vuran füze Yunan uçaklarını paramparça edebilir Haberi Görüntüle

BARIŞIN ADI MEHMETÇİK

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Twitter'da paylaşılan videolu gönderide, "Barışın Adı Mehmetçik. Barış, güven ve huzur için büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla icra edilen Barış Pınarı Harekatı'nın 2'nci yıl dönümünde kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Diğer taraftan aynı gönderideki videoda ise Barış Pınarı bölgesindeki çatışmalar sonucu mağdur olan sivillerin yardım çağrıları ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bölgede düzenlediği operasyonlar ve yardım görüntüleri de vardı. Paylaşımda, ayrıca bölgedeki sivillerin Mehmetçiğe teşekkür ettiği mesajlara da yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading