Yandex Metrica

Sitede Ara

Güvenlik kurumlarından toplu SİHA bildirisi: Baykar'ın yanındayız, SİHA'lar gururumuz!

İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'yi SİHA ihracatında dünyanın 1 numarası yapan Baykar şirketini ziyaret etti. SİHA'lara darbe vurmaya çalışan Ali Babacan ve destekçilerine güvenlik kurumlarından net mesajlar geldi.

Savunma

23.01.2024, 20:20

ABD'nin yeminli Türkiye düşmanı tetikçileriyle aynı anda 'SİHA karşıtı kampanya' başlatan DEVA Partisi Ali Babacan ve destekçilerine inat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Baykar şirketine destek ziyaretinde bulundu. 

Dünyanın en çok kullanılan SİHA unvanını açık ara elinde bulunduran Bayraktar TB2'nin üreticisi şirkette ürünleri inceleyen Soylu'ya Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendirli eşlik etti. 

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Soylu ve beraberindekilere SİHA'lara ilişkin bilgi verdi. Heyet toplu halde hem insansız savaş uçağı KIZILELMA hem de Bayraktar TB2'nin önünde fotoğraf çektirdi. 

Ziyaret, Baykar'ın sosyal medya hesabından duyuruldu. 

Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Haberi Görüntüle

GÜVENLİK KURUMLARINDAN ORTAK MESAJ

Türkiye'nin SİHA teknolojisi terörle mücadelede güvenlik güçlerinin elini rahatlattı ve yurtiçindeki silahlı teröristlerin büyük oranda temizlenmesini sağladı. Baykar şirketine İçişleri Bakanı Soylu'nun ziyaretinde ona eşlik eden güvenlik kurumlarının yetkilileri SİHA'ları kötülemek isteyen Ali Babacan ve destekçilerine anlamlı bir mesaj verdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ayrı ayrı yayınladıkları paylaşımlarda aynı ifadeleri kullanarak şunları yazdı:

"Güvenlik güçlerimizin mücadele/çalışma arkadaşı gururumuz İHA'ların üssü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezindeyiz.

Milli, yerli Savunma Sanayii gururunu yaşatan rahmetli Özdemir Bayraktar'a, Sn. Cumhurbaşkanımıza minnettarız.

Türkiye Kızıl Elma hedefine ilerliyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading