Yandex Metrica

Dualarla uğurlanmışlardı, El-Bab'daki görevlerini tamamlayıp döndüler

Dualarla uğurlanmışlardı, El-Bab'daki görevlerini tamamlayıp döndüler

Fırat Kalkanı bölgesinde vazifelerini tamamlayan özel harekat polisleri Erzincan'a döndü.

Savunma

23.01.2024, 17:51

3 ay evvel Erzincan'dan Fırat Kalkanı bölgesinde bulunan El-Bab'a dualar eşliğinde uğurlanan özel harekat polisleri, görevlerini tamamladıktan sonra kente dönüş yaptı.

Tasarımı ortaya çıktı: İşte Türkiye'nin yeni uçak gemisi! KIZILELMA, TB3 ve HÜRJET orada Tasarımı ortaya çıktı: İşte Türkiye'nin yeni uçak gemisi! KIZILELMA, TB3... Haberi Görüntüle

KARŞILAMA TÖRENİ YAPILDI

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli 44 polise dönüşlerinde, müdürlüğün bahçesinde karşılama töreni düzenlendi. Kendilerini karşılayan konvoy eşliğinde bahçeye giren polisler, aileleriyle hasret giderdikten sonra, mesai arkadaşlarına sarılıp sevinç gözyaşları döktü.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, karşılamadaki konuşmasında, özel harekat polislerinin 3 aydır bölgede zor şartlar altında görev yaptığını belirtti.

Görevlerini tamamladıktan sonra geri dönen polislerin sağ salim dönüp ailelerine kavuştuğunu ifade eden Vali Makas, "Kendilerini tebrik ediyorum. Burada görevlerine devam edecekler. Biz bölgeden çekildik ancak başka bir ilimizin özel harekat ekipleri bölgeye girdi. Bu bir bayrak değişimidir. Allah tüm arkadaşlarımıza kazasız belasız görevler nasip etsin inşallah. An itibarıyla orada görevlerine devam eden Mehmetçiğimize ve polisimize de başarılar diliyoruz." dedi.

Fırat_Kalkanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading