Yandex Metrica

Denizde Rus botu vuran Bayraktar TB2 kıyıda bekleyene de acımamış! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Denizde Rus botu vuran Bayraktar TB2 kıyıda bekleyene de acımamış! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Ukrayna ordusuna ait Bayraktar TB2'lerin Odessa güneyindeki Yılan Adası'nda kapsamlı operasyon yürüttüğü ortaya çıktı.

Savunma

03.02.2024, 21:08

Ukrayna ordusuna ait Bayraktar TB2'ler Rus sistemlerine büyük zarar vermeye devam ediyor. 24 Şubat'ta işgalin başlamasıyla birlikte Odessa güneybatısındaki stratejik Yılan Adası'na yerleşen Rus ordusu, son bir haftadır Bayraktar SİHA'lar nedeniyle adeta helak oldu. 

Kiev yönetimi, TB2'lerin adaya yönelik operasyonlarından detayları paylaşmaya devam ediyor. Yılan Adası çevresinde bir Rus özel kuvvet botunu deniz üzerinde seyir halindeyken vuran Bayraktar TB2, bunun yanında adada konuşlu hava savunma sistemleri Strela-10 ve TOR'u da başarıyla imha etmişti. Bayraktar TB2 bununla da yetinmeyerek adada Rus ordusuna ait iletişim sistemlerini de vurdu. 

Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto etti Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto... Haberi Görüntüle

ADADA HİÇBİR ŞEY BIRAKMADI

Ukrayna ordusunca yeni servis edilen görüntüler, Bayraktar TB2'lerin tüm bu unsurların haricinde ada kıyısında demirli Rus botlarını da imha ettiğini ortaya koydu. Yılan Adası üzerinde Rus ordusuna ait ne varsa yok eden mini akıllı mühimmatlar, deniz yüzeyindeki bot dışında kıyıdaki botları da vurarak yaktı. 

Ada kıyılarında patlama ve yangınların bir süre devam ettiğini gözler önüne seren görüntülere göre Ukrayna ordusu botların yanında Rus ordusunca kullanılan bir binayı da hedef aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading