Yandex Metrica

Bakan Akar'dan Suriye'de sınır hattında kritik mesajlar!

Bakan Akar'dan Suriye'de sınır hattında kritik mesajlar!

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Savunma

23.01.2024, 18:24

Esad rejimi kontrolündeki Suriye Halk Meclisi, Hatay’ın Suriye toprağı olduğunu öne sürerek Türkiye'yi tehdit etmeye çalıştı. Açıklamada, “Hatay’ın Türkiye'nin elinde kalmaması ve geri alınması için mümkün olan her şeyin yapılacağı” şeklinde bir ifadeye imza atıldı.

Pekin'de ABD alarmı: Pentagon Typhon anti-balistik sistemlerini Çin kapısına dayadı: Fırtına öncesi son hamle Pekin'de ABD alarmı: Pentagon Typhon anti-balistik sistemlerini Çin kapısına dayadı:... Haberi Görüntüle

SKANDAL AÇIKLAMANIN ARDINDAN KRİTİK ZİYARET

Rejimin Hatay'ı ve Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye sınır hattındaki birliklerde incelemelerde bulundu.

Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Haberi Görüntüle

SAHADAKİ SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Hatay Havalimanı'nda Vali Rahmi Doğan ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, 6. Kolordu Komutanlığı Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığı'na geçti. Daha sonra Harekat Merkezi'ne geçen Akar ve TSK komuta kademesi, faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Haberi Görüntüle

KOMUTANLARLA TOPLANTI

Bakan Akar ve komutanlar, ardından sınır hattı ve sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile video konferans yöntemiyle toplantı yaptı. Bakan Akar şunları söyledi: '' "Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok, ancak bizim toprağımızda gözü olanların gözlerinin ne hale geldiğini tarihi okuyanlar görür."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading