Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldız futbolcu için şok sözler: 'Yollar ayrılmalı'

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldız futbolcu için şok sözler: 'Yollar ayrılmalı'

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, sarı lacivertlilerin devre arasında transfer ettiği İtalyan yıldız Bonucci ile ilgili çok konuşulacak sözler söyledi.

Spor

14.03.2024, 23:55

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Mersin'de karşı karşıya gelkdiği Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Maçta goller Osayi-Samuel ve Cengiz'den geldi. Maçın değerlendirmesini TV8,5 ekranlarında yapan Rıdvan Dilme çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Yılın sporcusu ödülü Mauro Icardi'nin: 'Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız' Haberi Görüntüle

"LİNCOLN'Ü TUTARDIM"

Fenerbahçe 14 deplasman oynadı 13'ünü kazandı, 1 beraberlik var. 40 puan aldı ve hala şampiyon olamadı. Bu tuhaf bir olay. Emre gitti, Kent'i dondurdun. Lincoln çok önemli bir oyuncuydu Fenerbahçe için. Çok önemli bir yıldız adayıydı. Neden satın alma opsiyonuyla verildi? Sakatlıktan döndü bir maç oynattın şov yaptı. Sonra ödül olarak gitti adam. Opsiyonun gitti. Tadic haricinde sola atacağın adam kalmadı. Lincoln'ü ben 12 kişilik kadroda tutardım.

Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Haberi Görüntüle

"BONUCCI'YE TEŞEKKÜR EDİP GÖNDERİRİM"

Bonucci'yi de Fenerbahçe'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, gönderirim. İki takımın da şampiyonluk şansları eşit. Görünen tablo şu; RAMS Park'a kadar gidecek bu iş.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading