Yandex Metrica

Reddit halka arz mı olacak, ne zaman? Reddit halka arz kaç lot verir, hangi bankalardan alınır?

Reddit halka arz mı olacak, ne zaman? Reddit halka arz kaç lot verir, hangi bankalardan alınır?

Reddit, halka arz başvurusu kapsamında doldurulan S-1 belgesi ile güncel verilerini paylaştı. Şirketin açıklamalarına göre, 2023 yılında elde ettiği gelirler satışlardan 804 milyon dolar olarak gerçekleşti. Peki, Reddit halka arz mı olacak, ne zaman? Reddit halka arz kaç lot verir, hangi bankalardan alınır?

Ekonomi

26.03.2024, 17:48

Reddit, halka arz başvurusu kapsamında doldurduğu S-1 belgesi ile güncel verilerini de paylaştı. Şirketin açıklamalarına göre, 2023 yılında satışlardan elde ettiği gelir 804 milyon dolar olarak kaydedildi. Reddit, bir önceki yıl olan 2022'de ise 666,7 milyon dolar gelir elde etmişti. Bu sayede, Reddit 2023 yılında satışlardan elde ettiği geliri yüzde 20 oranında artırmış oldu. Peki, Reddit halka arz mı olacak, ne zaman? Reddit halka arz kaç lot verir, hangi bankalardan alınır?

Sosyal yardım ödemelerine tarihi zam! Aile destek, evde bakım, 65 yaş ve SED yardımı alanlara müjde: Bundan sonra... Sosyal yardım ödemelerine tarihi zam! Aile destek, evde bakım, 65... Haberi Görüntüle

REDDİT HALKA ARZ MI OLACAK, NE ZAMAN?

Reddit önümüzeki günlerde halka arz olacak. Reddit, sadece gelirlerini artırmakla kalmayıp, 2023 yılında net zararını da azalttı. Şirketin 2023 yılı için açıklanan net zararı 90,8 milyon dolar oldu. Bir önceki yıl ise Reddit'in net zararı 158,6 milyon dolardı. Paylaşılan belgede yer alan bilgilere göre Reddit'in, 267,5 milyon haftalık aktif kullanıcısı ve 100 binden fazla aktif topluluğu bulunuyor. Platformdaki toplam post sayısı ise 1 milyarın üzerinde.

Reddit'in kullanıcılarına halka arzda yer alma fırsatı tanıdığını da belirtelim. Ancak, kaç kullanıcının halka arzdan hisse alabileceği konusunda henüz herhangi bir bilgi paylaşılmamıştır. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading