Yandex Metrica

Sitede Ara

Rahat uyu şehidim! Bakan Özhaseki duyurdu: Şehit Özdemir’in ailesine evini bu hafta teslim edeceğiz

Rahat uyu şehidim! Bakan Özhaseki duyurdu: Şehit Özdemir’in ailesine evini bu hafta teslim edeceğiz

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kahramanmaraşlı şehidimiz, Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar." ifadelerini kullandı.

Gündem

19.02.2024, 18:45

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Piyade Er Müslüm Özdemir’in depremde evi yıkılan ailesine verdiği sözü yerine getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Sözümüzü tutmanın huzuru içindeyiz…" dedi.

Ak Partili vekili ilaçla öldürmeye kalktı, tedavi kayıtlarını imha etti! FETÖ'cü doktor kasten öldürmekle yargılanıyor Ak Partili vekili ilaçla öldürmeye kalktı, tedavi kayıtlarını imha etti!... Haberi Görüntüle

"ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİN EVİNİ BİTİRDİK"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraşlı şehidimiz, Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar." ifadelerini kullandı.

KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev kadınları azaldı! KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev... Haberi Görüntüle

"BU HAFTA TESLİM EDECEĞİZ"

"Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar." diyen Özhaseki, "Müslüm evladımızın da mekânı cennet olsun. Rabbim cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimizin emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading