Yandex Metrica

Ümit Özdağ'la Ruşen Çakır'dan 'fonlama' diyaloğu: Fonlar başka yerden geliyor

Ümit Özdağ'la Ruşen Çakır'dan 'fonlama' diyaloğu: Fonlar başka yerden geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'fonlama Soros taktiği' diyerek topa tuttuğu Ümit Özdağ'ın, Medyascope kurucusu Ruşen Çakır ile yaptığı 'fonlama' itirafı dikkat çekti.

Politika

23.01.2024, 19:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sığınmacı konusunda algı operasyonu yapan ve 'fonlama Soros taktiği' diyerek tepki gösterdiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Medyascope kurucusu Ruşen Çakır ile yaptığı programdaki itirafı dikkatlerden kaçmadı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

''FONLAR BAŞKA YERDEN GELİYOR''

Karşılıklı güzellemelerin yapıldığı videoda Ümit Özdağ, programın gerçekleştiği stüdyoyu kast ederek "Yeri düzeltmişsiniz" demesine Ruşen Çakır, 'sayende' diyerek cevap verdi. Ümit Özdağ da Ruşen Çakır'a karşılık olarak 'fonlar benden gelmiyor. fonlar başka yerden geliyor' karşılığını verdi. Ümit Özdağ ve Ruşen arasında geçen 'fonlama' itirafı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

MEDYASCOPE KİMLER TARAFINDAN FONLANDI?

Bilindiği üzere Medyascope'un 2017 yılında İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı'ndan 59 bin 289 dolar hibe aldığı da belirlenmişti. Medyascope'un söz konusu fonu, sivil toplum örgütü olarak aldığı ifade edilmişti. Medyascope'un Norveç Dışişleri Bakanlığı'ndan ise 582 bin Norveç Kronu hibe desteği aldığı ortaya çıkmıştı.

ABD merkezli Chrest Foundation Vakfı'nın; 2016-2022 yılları arasında Medyascope'a 577 bin 462 dolar hibede bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading