Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kuzey güney demek istemiyoruz

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kuzey güney demek istemiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lefkoşa'daki Hala Sultan Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Politika

23.01.2024, 17:41

Namaz sonrasında camii içerisindeki vatandaşlarla kısa bir bayramlaşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Artık güney kuzey, böyle bir derdin içinde olmayacağız. Bundan sonra Kıbrıs Türk'ü çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lefkoşa'daki Hala Sultan Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

KABİL HAVALİMANI'NIN GÜVENLİĞİ

Afganistan'da bölgede yeni bir dönem var. NATO, ABD ve bunun yanında Türkiye. Şu anda ABD çekilme kararını verdi. Kabil havaalanı 20 yıldır işletiliyor bundan sonra da işletilmesini istediler. Olumlu bakıyoruz. Tabi ABD'ye bazı şartlarımız var. Bu şartlar diplomatik ilişkilerde ABD yanımızda olacak, lojistik imkanlarını bizim için seferber edecek. Bir diğeri de süreç içerisinde ciddi mali sıkıntılar olacak. Bu konuda gerekli desteği Türkiye'ye verecek. Bunlar olursa Kabil havaalanının işletmesini ele almayı düşünüyoruz.

Oğuzhan Asıltürk'ü Kıbrıs kafilemize katalım dedik. Bu davetleri yaparken birlik beraberliği sağlayarak bir arada olalım dedik.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN'IN KKTC'Yİ TANIMASI

Bu konuda tereddüt edecek hiçbir şey yok. Bunları İlham Aliyev kardeşim ile de sürekli görüşüyoruz. Artık 'Kuzey-Güney' demek istemiyoruz, artık Kıbrıs Türkü diyoruz, olaya böyle bakıyoruz, bundan sonra da böyle devam ettireceğiz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading