Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti MKYK toplandı! İşte gündemdeki konular

Son dakika: AK Parti MKYK toplandı! İşte gündemdeki konular

Son dakika gelişmesine göre; AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Politika

23.01.2024, 18:18

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 14.20'de başladı.

ASGARİ ÜCRET 2022 NE KADAR OLACAK?
Bugün AK Parti MYK ve MKYK'sında bu konu konuşulacak olsa da zam oranının asıl görüşüleceği yer Asgari Ücret Tespit Komisyonu olacak. Söz konusu komisyonun önümüzdeki ay çalışmaya başlaması bekleniyor. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yarın bu konu hakkında çalışmalarına dair bir sunum yapacak. Ekonomik veriler çerçevesinde bu yıl, asgari ücrete 45 yılın en yüksek zam oranı gelmesi bekleniyor.

AK Parti MYK'sında toplumun birçok kesiminden insanlar, çeşitli çevrelerden gelen asgari ücret taleplerini doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

BİRÇOK KONU ELE ALINACAK

Ayrıca toplantının gündeminde 3600 ek gösterge, dış politikanın yanısıra iç politika ve ekonomi de masaya yatırılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading