Yandex Metrica

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şanlıurfa Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şanlıurfa Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Şanlıurfa'da oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırmaya başladı. Peki, Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Şanlıurfa'da AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti ne kadar oy aldı? 

Politika

25.04.2024, 18:58

Türkiye genelinde oy verme işleminin sona ermesinin ardından seçim sonuçlarının en çok merak edildiği illerin başında da Şanlıurfa geliyor. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Şanlıurfa'da seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı? Şanlıurfa'da yeni belediye başkanı kim olacak? Şanlıurfa'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI

Şanlıurfa'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Şanlıurfa Belediye Başkanı kim oldu? Şanlıurfa'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Şanlıurfa'da açılan sandık oranı % 100 olurken Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı M. Kasım Gülpınar yüzde 38.87 oranında oy alarak seçimi kazandı. AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Z. Abidin Beyazgül ise yüzde 33.64 oranında oy aldı. DEM Parti'nin adayı yüzde 21.16 oranında oy alarak üçüncü sırada kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading