Yandex Metrica

SAMSUN BAFRA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Bafra Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Bafra'da seçimi kim, hangi parti kazandı?

SAMSUN BAFRA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Bafra Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Bafra'da seçimi kim, hangi parti kazandı?

Samsun'un Bafra ilçesinde oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar hangi partinin ne kadar oy aldığını ve seçimi hangi adayın kazandığını merak ederek araştırmaya başladı. Peki, Samsun Bafra'da yerel seçimleri hangi parti kazandı? Bafra'da belediye başkanı kim oldu? 

Politika

11.04.2024, 17:02

Yerel seçimler kapsamında Samsun'da oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırmaya başladı. Samsun merkez ve Bafra ilçesin kazanan aday merak ediliyor.

Samsun'ın Bafra ilçesinde adaylar kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler vererek başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Bafra'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Bafra'da yeni belediye başkanı belli oldu mu? Bafra'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SAMSUN BAFRA SEÇİM SONUÇLARI

Bafra'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Bafra Belediye Başkanı kim oldu? Bafra'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SAMSUN BAFRA SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bafra dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

BAFRA'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Bafra Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Bafra'da belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading