Yandex Metrica

Sitede Ara

PERVARİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Pervari Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Pervari'de seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

PERVARİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Pervari Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Pervari'de seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Yerel seçim kapsamında sandık başına giden Siirt Pervari halkı kenti 5 yıl boyunca yönetecek kadrolar için oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin sona ermesiyle birlikte vatandaşlar hangi partinin ne kadar oy aldığını merak etmeye başladı. 

Politika

10.04.2024, 05:39

Pervari'ye 5 yıl boyunca hizmet edecek belediye başkanı için sandık başına giden vatandaşlar oyunu kullanarak kente hizmet edecek kadroları belirledi. 

Siirt'in Pervari ilçesinde binlerce vatandaş sandık başına giderek oy kullanırken oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyişi başladı. Siirt merkez ve Pervari ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Pervari'de belediye başkanlığı seçimini kim kazandı? Pervari'de AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti 31 Mart'ta ne kadar oy aldı? 

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİİRT PERVARİ SEÇİM SONUÇLARI

Pervari'de kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Pervari Belediye Başkanı kim oldu? Pervari'de belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SİİRT PERVARİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Pervari dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

PERVARİ'DE SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Pervari Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Pervari'de belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading