Yandex Metrica

Sitede Ara

Parayı kim verirse babayiğit odur! Temel Karamollaoğlu'nun Kılıçdaroğlu övgüsü CHP'ye kaça mâl oldu?

Parayı kim verirse babayiğit odur! Temel Karamollaoğlu'nun Kılıçdaroğlu övgüsü CHP'ye kaça mâl oldu?

Birdenbire 28 Şubat'çı kesilen Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu da 'babayiğit' ilan ediverdi. Bu övgü İmamoğlu'nun Milli Gazete'ye verdiği ballı ihaleyi akıllara getirdi.

Politika

23.01.2024, 18:28

Kamuoyu araştırmalarında oy oranı yüzde 1'lerde gezinen Saadet Partisi'nin (SP), akçeli işlere girdiği CHP yönetimine hayranlığı artıyor. 

Bir süredir tuhaf çıkışlarıyla haber konusu olan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cezaevine gönderilen 28 Şubat'çı generaller için üzüldüğünü söylemesinin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da övgüler dizdi. 

Bir yandan Millet İttifakı bileşenleriyle temas kurarken bir yandan da süreci perde gerisinden idare etmeye çalışan Abdullah Gül ile irtibatta kalan Karamollaoğlu, SP'nin yayın organı Milli Gazete'ye yapılan ballı ödemenin karşılığını vermeyi ihmal etmedi. 

Milli Gazete, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB Kültür A.Ş.'den baskı işleri için tam 11 milyon 745 bin TL'lik ihale almıştı. CHP'nin, kendisine bağlı yayın organlarına bile vermediği bu para, Karamollaoğlu'nun başını döndürmeye yetti. 

Ansızın 28 Şubat sevdasına kapılan Karamollaoğlu, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'babayiğit' ilan etti.

İBB'den gelen ballı ihalenin ardından Ekrem İmamoğlu Milli Gazete'yi ziyaret etmiş ve heyetler arasında oldukça sıcak anlar yaşanmıştı. 

Karamollaoğlu, İmamoğlu ile sürdürdüğü 'siyasi cilveleşmeye' şimdi Kılıçdaroğlu'nu da eklemiş görünüyor. Bu durum, "Milli Gazete'ye İBB ihalesi sonrası CHP'den de ihale mi gitti?" sorusunu gündeme taşıdı. 

Zira, Karamollaoğlu'ndan aldığı 'babayiğit' övgüsünün Kılıçdaroğlu ve CHP'ye kaça patladığı şimdilik meçhûl. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading