Yandex Metrica

DOLAR

32.45

%0 expand_less

EURO

34.83

%0 expand_less

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63053.72

%-1.3 expand_more

Özgür Özel'in derdine bakın: Alkollü mekan olmadığı için rahatsız!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Özgür Özel, belediyelerin AK Parti'de olduğu illerde alkollü mekan olmadığını ifade etti. Özgür Özel, "AK Parti'nin 20 yıldır yönettiği belediyeler alkol ruhsatı vermemekle övünüyor. Konya'da 1 tane içkili mekan yok." dedi.

Politika

10.04.2024, 09:43

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek.

Seçimlere sayılı günler kalırken parti liderleri seçmenle buluşup vaatlerini tek tek anlatıyor.

Parti liderleri saha saha dolaşıp projelerini anlatırken televizyon programlarına çıkıp oy istiyor.

Bu bağlamda CHP Genel Başkanı Özgür Özel de dün akşam Halk TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtlarken sınırsız alkol vaadi dikkat çekti.

Özgür Özel, belediyelerin AK Parti'de olduğu illerde alkollü mekan olmadığını ifade etti.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

''BİR TANE ALKOL RUHSATI VERMİYORLAR''

"Gidin bakın AK Parti'nin 20 yıldır yönettiği belediyeler neyle övünüyor?" diyen Özgür Özel, ''Bir tane alkol ruhsatı vermiyorlar. Hadi alın yanınıza bir tane misafirinizi yabancı iki tane turist gitsin Kayseri'de bir balık restoranında bir bardak beyaz şarap istesin bakalım.'' ifadelerini kullandı.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

''KAYSERİ'DE KONYA'DA BİR TANE ALKOLLÜ MEKAN YOK''

Kayseri ve Konya'da uzun zamandır alkollü mekanın olmadığını belirten ve bundan şikayetçi olan CHP lideri, ''Bir tane Kayseri'de, Konya'da AK Parti'nin uzun süredir yönettiği yerlerde oteller dışında bir tane içkili mekan yok. Eğer eskiden Turizm Bakanlığı'ndan ruhsat aldıysa otelde var. Onu da zemin kata izin vermiyorlar. En üst kata veriyorlar.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

''İZMİR'E KENDİNİZE BENZETEBİLİRSİNİZ AMA BAŞARAMAZSINIZ''

Şehrin hiçbir yerinde alkollü mekanın bulunmadığının altını çizen Özgür Özel, ''Şehrin hiçbir yerinde alkol yok. Böyle bir şey. Ondan bana inanın başarabiliriz. Neyi başarabiliriz? İzmir'i kendinize benzetebilirsiniz. Başaramazsınız.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading