Yandex Metrica

Özgür Özel'i dumura uğratan yanıt: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy var

Antalya'da Gazipaşalı seçmenle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, meydanda toplanan kalabalıktan "Tayyip Erdoğan’a 31 Mart’ta oy var mı" sorusuna 2 kez 'Var' yanıtını alınca neye uğradığını şaşırdı.

Politika

26.03.2024, 06:25

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak.

Seçimlere az bir süre kalırken parti genel başkanları saha çalışmalarına hız verdi.

Seçmenle buluşup vaatlerini anlatan liderler, vatandaştan oy istiyor.

Bu bağlamda CHP lideri Özgür Özel de Antalya'nın Gazipaşa bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi ancak umduğunu bulamadı.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'A OY VAR MI?''

Özgür Özel, konuşma yaptığı sırada kendisini dinleyen seçmenlere "Tayyip Erdoğan’a 31 Mart’ta oy var mı?" sorusunu yöneltti. Ancak vatandaştan beklediği cevabı alamadı. Antalyalı vatandaşlar, Özgür Özel'e "Var" diyerek yanıt verdi.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

''YOK İŞTE YOK''

Aldığı cevap karşısında neye uğradığını şaşıran CHP lideri, aynı soruyu bir kez daha tekrarladı ancak seçmenin yanıtı yine değişmedi.Antalyalı seçmenin verdiği yanıta öfkelenen Özgür Özel "Yok işte yok!" diyerek karşılık verdi.

O anlar sosyal medyada oldukça ses getirdi. Kullanıcılar, Antalyalı seçmenden beklediği yanıtı alamayan CHP lideri ile dalga geçen tweetler atıp yorum yaptılar.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading