Yandex Metrica

Ömer Çelik'ten Ermenistan'a yönelik sert açıklama

Ömer Çelik'ten Ermenistan'a yönelik sert açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamada Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırgan tutumunu lanetledi.

Politika

23.01.2024, 17:42

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına karşı sert bir açıklama yaptı. 

Çelik açıklamasında, "Ermenistan tarafından Kelbecer'de gerçekleştirilen saldırıda bir Azerbaycan askeri şehit oldu. Bu saldırıyı en kuvvetli şekilde lanetliyoruz. Ermenistan saldırgan politikalarına devam ediyor. Bu bölge barışı için tehdittir." dedi.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

ERMENİSTAN'I CESARETLENDİRENLER DE SORUMLUDUR

Ömer Çelik, açıklamalarının devamında, "Bu saldırgan politikalardan Ermenistan kadar, Ermenistan'ı cesaretlendirenler de sorumludur. Ermenistan bu saldırgan politikalarla hiçbir şey elde edemez. Ermenistan kendisini teşvik edenlere aldanmasın.

Bu saldırıları teşvik edenler, Ermenistan'a gereken cevaplar verildiği zaman asla Ermenistan'ın yanında durmazlar. Ermenistan bu mütecaviz politikalarla kendisini daha zor durumlara sokacaktır." ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading