Yandex Metrica

O iddiaya ağır cevap: Özgür Özel Pinokyo olsaydı burnu İstanbul'dan Ankara'ya kadar uzardı

O iddiaya ağır cevap: Özgür Özel Pinokyo olsaydı burnu İstanbul'dan Ankara'ya kadar uzardı

CHP'li Özgür Özel'in HÜDA PAR'lı vekiller hakkındaki yemin töreni iftirasına Zekeriya Yapıcıoğlu cevap verdi: Eğer o bir Pinokyo olsaydı burnu İstanbul'dan Ankara'ya kadar uzardı.

Politika

26.03.2024, 16:27

Cumhur İttifakı bileşeni Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) hakkında CHP merkezli kara propaganda sürüyor. PKK ve siyasi uzantılarıyla sürdürülen pazarlığı perdelemek için CHP bir süredir HÜDA PAR'a 'terör örgütü' iftirası atarak 28 Mayıs kampanyasını bu temelde yürütüyor.

CHP'li Özgür Özel HÜDA PAR aleyhindeki iddialarını bir adım daha ileri taşıyarak, HÜDA PAR'dan milletvekili seçilen kişilerin TBMM'de yemin törenine katılmak istemediği yalanına sarıldı. 

Özgür Özel

Özel ve sosyal medyadaki CHP trolleri, HÜDA PAR tarafından dakikalar içinde yalanlayan bu iftirayı ısrarla dillendirmeyi sürdürüyor. Duruma tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Özgür Özel'in bir Pinokyo olması halinde burnunun İstanbul'dun Ankara'ya kadar uzayacağını söyledi. 

İstanbul-Bağcılar'da partililerle bir araya gelen Yapıcıoğlu yaptığı konuşmada, "Pinokyo'dan özür diliyorum bu benzetmeyi yaptığım için eğer Pinokyo, Özgür Özel gibi konuşsaydı burnu buradan Ankara'ya kadar uzardı" dedi. 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

Zekeriya Yapıcıoğlu

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

KANDİL VE PENSİLVANYA'YI PERDELEMEK İÇİN...

Partisinin terörle ilişkilendirilmesine de cevap veren Yapıcıoğlu şunları söyledi:

"Neymiş, biz teröristmişiz. Teröristmişiz öyle mi? Çok değil, 2022 yılının 27 Şubat'ında rahmetli Erbakan Hoca'yı anma programına bizi de davet ettiler, gittik. Erbakan Hoca ile ilgili birkaç kelam ettik. Kemal Efendi, sen orada oturuyorsun, madem ben teröristim, niye beni alkışladın? Yoksa o zaman bilmiyor muydun, yeni mi öğrendin? Meral Hanım, çok değil 2021 yılında genel merkezinde bizim o zamanki genel başkanımızı ağırlarken 'Hoş geldiniz, şeref verdiniz' derken terörist değildi de Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklamasında bulunduktan sonra mı terörist olduk? Ne fark vardı? Aslında onlar da HÜDA PAR'ın hiçbir yasa dışı işinin olmadığını çok iyi biliyorlar. Fakat Pensilvanya ile Kandil ile işbirliklerinin üzerine bir şal örtmek için sabah akşam 'HÜDA PAR' diyorlar. Yetmiyor beyler, sizin bu tezviratlarınız, karıştırdığınız haltların üstünü örtmeye yetmeyecek. Milleti aptal yerine koymayın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading