Yandex Metrica

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Gel bakalım Kemal!

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Gel bakalım Kemal!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu TV canlı yayınında tartışmaya davet etti: Bir sen anlat, bir de ben anlatayım, millet dinlesin.

Politika

23.01.2024, 17:36

2018 yılında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildiği törende Kılıçdaroğlu'nun "Gel bakalım Muharrem" diyerek sahneye çağırdığı Muharrem İnce, şimdi Memleket Partisi Genel Başkanı sıfatıyla eski başkanına meydan okudu. CHP liderini televizyon canlı yayınında halkın önünde tartışmaya davet eden İnce, "Madem demokrat amcalığa soyundunuz, haydi gelin televizyona" dedi. 

Dün parti merkezi açılışı için geldiği Denizli'de vatandaşlara seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Kılıçdaroğlu'nu açık oturuma katılmaya davet etti. 

"Yıllardır CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu çok haklı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı televizyona davet etti. Sayın Kılıçdaroğlu, eski genel başkanım, haklısınız davet etmekte. Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi ben size bir teklifte bulunayım. Beraber televizyona çıkalım. Neden partiden ayrıldığımı, bir ben anlatayım bir de sen anlat. Bir de millet bunu bir dinlesin. Haydi gel" diyen İnce, yeni bir gelenek başlatma çağrısı yaptı. 

İnce, "Rakibiz biz. Madem Türkiye'nin 'demokrat amcası' sizsiniz. Madem demokrat amcalığa soyundunuz. Haydi, gelin televizyona. Karşılıklı konuşalım. Siz ikna ederseniz oyları siz alın. Ben ikna edersem ben alayım. Ben hazırım" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bu çağrıya vereceği cevap merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading