Yandex Metrica

Muhalefet navigasyonunu kaybetti! Bu seçim Londra'da, New York'ta değil Türkiye'de olacak

Muhalefet navigasyonunu kaybetti! Bu seçim Londra'da, New York'ta değil Türkiye'de olacak

AK Parti'li Ömer Çelik, ABD ve İngiltere'yi ziyaret edip 'temiz para' arayan Kemal Kılıçdaroğlu için Adana'dan çağrıda bulundu: "Birileri ona 2023 seçimlerinin Türkiye'de yapılacağını söylesin."

Politika

23.01.2024, 20:02

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İngiltere ziyaretleriyle büyük tartışmalara neden olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bir çağrıda bulundu. Partide birilerinin CHP Lideri'ne 2023 seçimlerinin Londra'da ya da New York'ta değil, Türkiye'de yapılacağını anlatmasını isteyen Çelik, memleketi Adana'da düzenlenen "İlk Oyum Erdoğan'a" etkinliğinde şunları kaydetti: 

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

ABD HAMBURGERİ DEĞİL YÜREĞİR SİMİDİ

"Amerika'nın sokaklarında hamburger aramıyoruz. Yüreğir'in simidini yiyoruz, Adana'nın çayını içiyoruz ve 2023'e hep beraber yürüyoruz. Muhalefetin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama birisinin Sayın Kılıçdaroğlu'na hatırlatması gerekiyor. Bu seçim Londra'da, New York'ta, Amerika'da olmayacak. Bu seçim Türkiye'de olacak. Sürekli olarak adaylığını ilan eden, adaylığını ilan etmek için çeşitli kulisler, açıklamalar yapan birisinin sürekli olarak yabancı devletlerin sokaklarında çeşitli binaların önünde poz vermesi ya da Türkiye'de yatırımcılara karşı bir husumet politikası güderken 'ben yabancı yatırımcı arıyorum' diyerekten bu kadar uzak mesafelerde boş hayaller peşinde koşması da ibretlik bir durumdur." 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

BUNLARIN ÜLKE YÖNETMESİ MÜMKÜN DEĞİL

"Karşımızda herhangi bir navigasyonu, yön duygusu, istikameti olmayan bir siyasi yapı var. Bu siyasi yapıya herhangi bir şekilde bırakın memleket idaresini, herhangi bir partinin, derneğin idaresi bile bırakılamaz. Tezkere olur, Türkiye'nin sınırlarının korunması için bir güvenlik iradesinin ortaya çıkması için ona karşı çıkarlar. Geçmişte Türkiye'de hak ve özgürlükler alanında hangi işi yapmaya çalışsak hemen karşı çıktılar. Mavi Vatan'ı korumak için Libya'yla anlaşma yaparız, Libya'da anlaşma yaptığımız tarafı değil, Türk askerine silah doğrultan tarafı tutarlar. Azerbaycan'daki ikinci Karabağ Savaşı'nda Azeri kardeşlerimize destek veririz, birtakım Fransız medyasında çıkan haberler gibi yurt dışındaki bazı odakların kara propagandalarını tekrarlarlar."

"Türkiye gibi artık çok büyük roller üreten, bölgesel ve küresel düzeyde büyük misyonlar ortaya koyan bir ülkeyi bunların yönetmesi herhangi bir şekilde mümkün değildir. Nitekim bunun örneklerini, ellerine geçen alanlarda kullandıkları yetkilerde ortaya koydukları işlerde net bir şekilde görüyoruz. Onun için sevgili kardeşlerim, 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye' sloganımız ve bunun etrafındaki ortaya koyduğumuz siyasi irade Türkiye Yüzyılı'na imza atma iradesidir."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading