Yandex Metrica

Meral Akşener'den önemli itiraf: Başbakan olursa yapacağı ilk işi açıkladı

Meral Akşener'den önemli itiraf: Başbakan olursa yapacağı ilk işi açıkladı

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını cevaplayan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Türk aile yapısını dinamitleyen İstanbul Sözleşmesi'ni bir kez daha sahiplendi.

Politika

23.01.2024, 19:37

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değişir de başbakan olursa yapacağı ilk icraatı açıkladı. Evinin bahçesinde oturup Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapan Akşener, takipçilerinin sorularını cevapladı. "Başbakan olunca yapacağınız ilk icraat nedir?" sorusunu Akşener, "İstanbul Sözleşmesi'ni imzalamak olacak" şeklinde cevapladı. 

Akşener böylece, Allah tarafından takdir edilmiş cinsiyeti reddederek 'toplumsal cinsiyet' kavramını uyduran ve bunu kullanarak çocukları bile 'cinsiyetsizleştirme' projesine alıştırmaya çalışan küresel organizasyonların hizmetinde olacağını ilan etmiş oldu. 

Akşener'in İstanbul Sözleşmesi vaadinin benzerini daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da defaatle dile getirmişti. 

Instagram'daki yayınında Meral Akşener'in bir sonraki vaadi "AK Parti ile kesinlikle ittifak yapmayacağım" şeklinde oldu. "AK Parti ile ittifak yapar mısınız? Ona göre oy vereceğim" şeklindeki soruya Akşener, "Yapmam, ona göre oy ver" dedi. 

Kendi iktidarları döneminde herkesin varlık içinde yaşayacağını iddia eden Akşener, Suriyelileri de ülkelerine geri göndereceklerini savundu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading