Yandex Metrica

Sitede Ara

LADİK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Ladik Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Ladik'te seçimi kim, hangi parti kazandı?

LADİK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Ladik Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Ladik'te seçimi kim, hangi parti kazandı?

Samsun'un Ladik ilçesinde oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar hangi adayın ve hangi partinin ne kadar oy aldığını merak ederek araştırıyor. Peki, Samsun'un Ladik ilçesinde hangi parti ne kadar oy aldı? Ladik'te hangi belediye başkanı seçildi?

Politika

01.04.2024, 00:07

Samsun'da oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte Samsun merkez ve Ladik ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Samsun'da Ladik belediye başkan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Ladik'te seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Ladik'te yeni belediye başkanı belli oldu mu? Ladik'te 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SAMSUN LADİK SEÇİM SONUÇLARI

Ladik'te hangi adayın ve hangi partinin seçimi kazandığı merak edilerek araştırılıyor. 2024 yerel seçimlerde 31 Ladik Belediye Başkanı kim oldu? Ladik'te belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SAMSUN LADİK SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Samsun'un Ladik ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Samsun'un ilçelerindeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

LADİK'TE SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Ladik Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Ladik'te belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading