Yandex Metrica

KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Kurtalan Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Kurtalan seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Kurtalan Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Kurtalan seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Türkiye'de milyonlarca vatandaş 31 Mart'ta Mahalli İdareler seçimi için sandık başına gitti. Sandık heyecanının yaşandığı ilçelerden biri olan Kurtalan'da vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırıyor. Peki, Siirt Kurtalan'da seçimi kim kazandı? Kurtalan'da hangi parti önce? 

Politika

09.04.2024, 13:58

Siirt'in Kurtalan ilçesinde oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyişi başladı. Siirt merkez ve Kurtalan ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Siirt'te Kurtalan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Kurtalan'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Kurtalan'da yeni belediye başkanı belli oldu mu? Kurtalan'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİİRT KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI

Kurtalan'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Kurtalan Belediye Başkanı kim oldu? Kurtalan'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SİİRT KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtalan dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

KURTALAN'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Kurtalan Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Kurtalan'da belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading