Yandex Metrica

Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin, dünyanın en fazla sayıda kamu yüksek öğrenim öğrenci yurduna ve yatağına sahip ülkesi olduğuna dikkat çekti.

Politika

23.01.2024, 18:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 15.55’te başlayan Kabine Toplantısı’nın sona ermesinin ardından açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bazı satır başları şu şekilde:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

YEŞİL KALKINMA DEVRİMİ

Türkiye ekonomisinin, salgın şartlarını ve daha önce yaşadığı kimi sıkıntıları hızla geride bırakarak hak ettiği yere doğru hızla yol aldığını belirten Erdoğan, "Nice sessiz devrimleri hayata geçiren Türkiye'de yeşil kalkınma devrimini de inşallah milletimize biz kazandıracağız." dedi.

Türkiye'nin, dünyanın en fazla sayıda kamu yüksek öğrenim öğrenci yurduna ve yatağına sahip ülkesi olduğunun altını çizen Erdoğan, "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu." diyerek muhalefetin yalan kampanyasını sert ifadelerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her konuda olduğu gibi iklim değişikliği hususunda da bizim safımız yine mazlumların, mağdurların yanı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

BURS PROGRAMI

Erdoğan, Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar adına ocak ayında doktora sonrası araştırma bursu programı başlatacaklarını kaydeden Erdoğan, yer alacak öğrencileri ise Aziz Sancar'ın seçeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN 722 MİLYONLUK ÖDENEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla bu dönem için 722 milyonluk ödeneği yerlerine ulaştırdık." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading