Yandex Metrica

İYİ Parti'den İmamoğlu'na gönderme: Otobüs gelmeyecek, parayı delegelere verdik!

İYİ Parti'den İmamoğlu'na gönderme: Otobüs gelmeyecek, parayı delegelere verdik!

İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları'ndan İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na 'Delege göndermesi' gündem oldu. Genel seçimlerden sonra arası bozulan İYİ Parti lideri Akşener'in ekibi İmamoğlu'nun 'kirli oyunlarını' deşifre etmeye devam ediyor. Son yapılan çalışmada metro ve otobüslerde yaşanan arızalara değinerek, 'Otobüs gelmeyecek, parayı delegelere verdik' posterleri asıldı.

Politika

30.03.2024, 01:25

Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler kapsamında sandık başına oy kullanmaya hazırlanıyor. Eski 'Dost' şimdinin düşmanı olan İYİ Parti ve CHP arasındaki kriz her geçen gün artmaya devam ediyor. En son olarak İYİ Parti İsatnbul Gençlik Kolları, İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmada, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbulluların yaşadığı problemlere 'Sağır' olmasına, neden problemlerin düzelmemesine vurgu yapıldı.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA ULAŞIM PROBLEMİ VURGULANDI

İYİ Parti'nin yaptığı çalışmada, Ekrem İmamoğlu yönetiminde yaklaşık olarak 5 kat artan otobüs arızalarına vurgular yapıldı.

Otobüslere, duraklara, metrolara ve halkın görebileceği kalabalık yerlere çıkartmalar yapıştırıldı.

O çıkartmalarda, "Buradan itiniz", "Otobüs gelmeyecek bütçe yok. Parayı delegelere verdik caddeye doğru yürü ya da otostop çek", "Müsait değilim CHP'yi dizayn ediyorum, merdiveni kullan" yazıları yer aldı.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

''BANA ABLA DEMEYİN''

Bir zamanlar aralarından su sızmayan Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler iyice gerildi. Akşener CHP Genel Başkanı Özgür Özel için, ''Bu arkadaş seçimlere kadar bizi terörist çapulcu ve marjinal de ilan ederse şaşırmayın sonra ruh ikizi deyince kızıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Akşener sözlerinin devamında, ''Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Loading