Yandex Metrica

'İmamoğlu Çalışmaları Kasıtlı Olarak Geciktiriyor'

'İmamoğlu Çalışmaları Kasıtlı Olarak Geciktiriyor'

Ak Parti'li vekil İbrahim Aydemir, Başakşehir Hastanesi yol çalışmalarının kasıtlı olarak geciktirildiğini söyleyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Politika

23.01.2024, 17:30

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aydemir, Başakşehir Hastanesi yol güzergahındaki çalışmaların kasıtlı olarak geciktirildiğini savunarak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"YAPILMAMASI İÇİN BİR GAYRET ORTAYA KONULUYOR"

Yol çalışmasının Büyükşehir Belediyesi tarafından kasıtlı olarak geciktirildiğini dile getiren Aydemir, "İstanbul gibi bir metropolde yapılan hastanenin, yollarının yapılmaması, özellikle yapılmaması için bir gayret ortaya konulması utanılacak bir haldir. Bu durum, siyasetçiler adına utanılacak bir haldir." ifadelerini kullandı.

"BU YAPTIĞINIZ TAM BİR REZALET"

"Hizmet yapmıyorsun bari yapılan hizmetlerin önüne geçme kardeşim." diyerek tepki gösteren Aydemir, "Şu yaptığınız tam bir rezalettir. Yoksa böyle bir maharetiniz, Erzurum'a gelin, Büyükşehir Belediyemizden, ilçe belediyelerimizden ders alın, örnekleri görün ve İstanbul'da da hayata yansıtın. İstanbul'un önceki dönemlerine bakmıyorsunuz. Bir çekememezlik halinden dolayı sırtınızı dönüyorsunuz. Bari gelin Anadolu'da görün." dedi.

Kaynak: AA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading