Yandex Metrica

İhtiyaç sahiplerinin yüzü bu bayram da gülecek

İhtiyaç sahiplerinin yüzü bu bayram da gülecek

İhtiyaç sahibi vatandaşların yüzü bu bayramda da gülecek. Bayram öncesi sosyal yardımlara 183 milyon lira kaynak aktarıldı.

Politika

23.01.2024, 17:37

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yazılı bir açıklama yaparak ihtiyaç sahibi hanelere Kurban Bayramı öncesinde yardımların ulaştırılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 183 milyon lira kaynak aktardıklarını açıklandı.

Bakan Yanık, yaptığı yazılı açıklamada muhtaç hanelerin ihtyaçlarının giderilmesi için yıl boyunca ayni ve bandi yardım yapıldığını aktardı.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR HASSASİYETLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Kurban Bayramı öncesinde tüm ihtiyaç sahibi ve temel gereksinimlerini karşılayamayan ailelerin hassasiyetle tespit edildiğini belirten Bakan Derya Yanık'ın açıklaması şu şekilde: "Kurban Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183 milyon lira aktardık. Aktardığımız 183 milyon liranın ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırılması için SYD Vakıflarımız titiz bir çalışma yürütüyor. Sahada ihtiyaç sahiplerine desteklerin ulaştırılması için büyük özveriyle çalışan 1003 SYD Vakfımızdaki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading