Yandex Metrica

ERFELEK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Erfelek Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Erfelek'te hangi parti ne kadar oy aldı?

ERFELEK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Erfelek Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Erfelek'te hangi parti ne kadar oy aldı?

31 Mart 2024 Samsun Erfelek seçim sonuçları, Samsun Erfelek'te seçimi kim, hangi parti kazandı? sorularının yanıtı merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İşte Samsun Erfelek'teki yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar... 

Politika

26.04.2024, 21:14

YSK tarafından açıklanan yerel seçim tarihleri kapsamında kentleri 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanları ve meclis üyeleri için Türkiye genelinde yerel seçimler gerçekleştirildi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Erfelek ilçesi oldu. 

Sinop Erfelek'te seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Erfelek ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Erfelek'te seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Erfelek'te yeni belediye başkanı belli oldu mu? Erfelek'te 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP ERFELEK SEÇİM SONUÇLARI

Erfelek'te kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Erfelek Belediye Başkanı kim oldu? Erfelek'te belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading