Yandex Metrica

Emine Erdoğan: Sanatçılarımız mirasımıza kalıcı izler bırakıyor

Emine Erdoğan: Sanatçılarımız mirasımıza kalıcı izler bırakıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte sanat camiasıyla birlikte iftar programında bir araya geldi. İftara sonrası sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Emine Erdoğan, “Sanatçılarımız, başarılarıyla kültür ve sanat mirasımıza kalıcı izler bırakıyor” ifadelerini kullandı.  

Politika

23.01.2024, 19:08

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla iftar yemeğinde buluştu. Sanatçılarla birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Emine Erdoğan, eserleriyle gönüllere dokunan sanatçıların, başarılarıyla kültür ve sanat mirasına kalıcı izler bıraktığını söyledi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

KALICI İZLER BIRAKILIYOR

Emine Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Sanat camiamızın değerli isimleri ile iftar programımızda bir araya gelerek hoş sohbetli bir akşamı geride bıraktık. Eserleriyle gönüllere dokunan sanatçılarımız, başarılarıyla kültür ve sanat mirasımıza kalıcı izler bırakıyor. Katkı ve katılımları için teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading