Yandex Metrica

DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Durağan Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Durağan'da hangi parti ne kadar oy aldı?

DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Durağan Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Durağan'da hangi parti ne kadar oy aldı?

Sinop'un Durağan ilçesinde kim ne kadar oy aldı? Sinop Durağan'da belediye başkanlığı seçimini kim kazandı? Durağan'da 31 Mart yerel seçiminde hangi parti ne kadar oy aldı? 

Politika

13.04.2024, 20:47

Durağan'da yaşayan seçmenler ilçeyi 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanı ve meclis üyeleri için sandık başına gitti. Peki, Durağan'da belediye başkanlığı seçimlerini kim kazandı? 

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 günü yerel seçimler gerçekleştirildi. Yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Durağan ilçesi oldu. 

Sinop Durağan'da seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Durağan'da seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Durağan'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Durağan'da yeni belediye başkanı belli oldu mu? Durağan'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI

Durağan'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Durağan Belediye Başkanı kim oldu? Durağan'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading