Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçıların 'help Turkey' girişimine: Bu işlere burnunu sokma. O iş bizim işimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçıların 'help Turkey' girişimine: Bu işlere burnunu sokma. O iş bizim işimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında 'help Turkey' kampanyasına katılan sanatçılara, "kemaniysen keman çal dinleyelim Ama kalkıp da bu işlere burnunu sokma. O iş bizim işimiz." dedi.

Politika

01.03.2024, 21:33

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

SANATÇILARIN "HELP TURKEY" GİRİŞİMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı televizyon programında, kendisine sanat camiasından bazı isimlerin 'help Turkey' adı altında Türkiye'yi hedef alan kampanyaya yönelik girişimleri sorusu yöneltilmesi üzerine: "Onlar meslekleri sanat, hangi sanatsa sanatlarını icra etsinler. Biz de onların başarı oranına göre onlara saygı duyalım. Ama kalkıp da erken seçimmiş, yok bilmem işte şu andaki başkanlık sistemi doğru değilmiş, bırak bu iş bizim işimiz ya." karşılığını verdi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

"KEMANİYSEN KEMAN ÇAL DİNLEYELİM AMA BU İŞLERE BURNUNU SOKMA"

Erdoğan, sözlerine, "Biz ömrümüzü buna verdik. Anlamazsınız bu işten. Piyanodan anlıyorsan piyanonu çal, kemaniysen keman çal dinleyelim, sazendeysen sazını çal dinleyelim. Ama kalkıp da bu işlere burnunu sokma. O iş bizim işimiz." ifadeleriyle devam etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading