Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Mescid-i Aksa uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Mescid-i Aksa uyarısı

Erdoğan, Kurban Bayramı tebriği için arayan  İsrail Başbakanı Lapid'e seçimlere kadarki süreçte yeni yerleşimlere onay verilmemesi ve Mescid-i Aksa'da statükonun korunması gibi politikaların devamını arzu ettiklerini belirtti.

Politika

23.01.2024, 22:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Yair Lapid ile telefonda görüştü.  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; İsrail Başbakanı Lapid, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

"YENİ YERLEŞİMLERE ONAY VERİLMESİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Yair Lapid'i Başbakanlık görevini üstlenmiş olmasından dolayı tebrik etti. 1 Kasım'da düzenlenecek seçimlerin İsrail halkı için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere kadarki süreçte yeni yerleşimlere onay verilmemesi ve Mescid-i Aksa'da statükonun korunması gibi politikaların devamını arzu ettiklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading