Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'yi yedek tekerlek yaptılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'yi yedek tekerlek yaptılar

Partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde muhalefet vardı. CHP ile DEM Parti arasındaki kirli pazarlığa değinen Erdoğan, ''Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla, tek parti faşistleri ile gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin peşindeler. Öyle ki bu uğurda yasakları, hukuksuzlukların, baskıların sembolü olan CHP'yi bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler." ifadelerini kullandı.

Politika

28.03.2024, 04:51

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting mesaisi devam ediyor.

Dün Hakkari ve Mardin'de halka seslenen Cumuhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü adresi Ağrı oldu. 

Partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan, seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi.

Bin yıllık vatanımız Ağrı, asırlarca irfanımıza kültürümüze Ağrı dağı gibi sahip çıktı. Ağrı cesaretiyle, yiğitliğiyle hep örnek oldu. Şu an alanda 40 bin kişi var. Biz kalbimizle, eserlerimizle, hedeflerimizle işte sizin huzurunuzdayız. Başka Türkiye yok. Önümüze çıkan fırsatları ve imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

''YEPYENİ BİR TÜRKİYE VAR''

Vesayetinden darbecisine karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik. Darbecilerden, vesayetçilerden ve işkencecilerden hesap sorarak milletimizin de bu dönemlerle hesaplaşmasını sağladık. Kalkınma adımlarını hayata geçirdik. Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma atılımlarını hayata geçirmekle kalmadık Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla gözümüzü geleceğe diktik. Ne dünya eski dünya, ne Türkiye eski Türkiye artık. Demokrasisiyle yönetim biçimiyle eğitimden, ekonomiden sağlığa kalkınma altyapısıyla yepyeni bir Türkiye var. Hayatımızı milli iradeyi savunmaya adadık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

MUHALEFETE İTTİFAK TEPKİSİ

CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık ve ayrımcılık kokan söylemlerine sesleriniz çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak? Bunların Ağrı da Van da Diyarbakır da umurlarında değil. Onların umurlarında olan Wahington'da Brüksel'de ağababalarından aldıkları emirlerdir. Ağrı’yı ve bu bölgeyi arka bahçeleri olarak kabul edip, batıya şirin gözükmek için kendi ülkesine saldırılar yapanlar mı Ağrılı kardeşlerimin geleceğini inşa edecek? Hiç bunların iradenizi istismar etmeyi amaçlayan turistik geziler haricinde samimiyetle halinizi sormak için Ağrı’ya geldiğini gördünüz mü? Şu ulu Ağrı dağına, Aladağlara teröristlere selam vermek dışında hayırlı bir nazarla bakanı gördünüz mü?

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 2. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 2.... Haberi Görüntüle

''CHP'Yİ YEDEK TEKERLEK YAPTILAR''

Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler. Gizli saklı ittifak kuruyorlar. Şimdi birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla, tek parti faşistleri ile gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin peşindeler. Öyle ki bu uğurda yasakları, hukuksuzlukların, baskıların sembolü olan CHP'yi bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

CHP'Yİ DEM'İ BİRBİRİNE BAĞLADI

Birilerinin çalım atmaktan ülkeyle ilgili meseleleri gündemlerine almaya vakit bulamıyorlar. Derdi terör örgütüne payandalık etmek olanlardan bu kadar olur. Bunların hepsini bir araya toplayın, bölün çarpın geri kalacak olan hep sıfır olur. Size kardeş olmayanlara kapınızı ve gönlünüzü kapatın. Sıfır sonuçlu siyasetin de ne ülkeye ne millete faydası dokunur. İşte bunun için biz hep eser ve hizmet siyaseti diyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

AĞRI'YA YAPILAN YATIRIMLAR

31 Mart seçimlerinde milli irade bayramı yaşayacağız. Sizden 31 Mart seçimlerinde destek isterken bunu öylesine istemiyoruz. Talebimizi Ağrı'ya 21 yılda 84 milyar liralık yaptığımız yatırımdan aldığımız güçle yapıyoruz. Sosyal yardımlarda 115 milar lira harcama yaptık. Toplamda bin 125 yataklı, 77 sağlıok tesisini şehrimize kazandırdık. TOKİ vasıtasıyla 4 bin 242 konutu teslim ettik.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading